El SEO (Search Engine Optimization) o posicionament orgànic és un conjunt d’estratègies i tècniques que tenen per objectiu augmentar la quantitat de trànsit de la teva pàgina web.

L’objectiu de desenvolupament d’estratègies de posicionament SEO és aconseguir que la teva pàgina se situï entre els rànquings més alts a Google, Firefox o Internet Explorer. Així doncs, aconseguir escalar cap a posicions més altes facilitarà l’increment de seguidors i conversions de clients, etc. Com ho aconseguim? Mitjançant la investigació i el desenvolupament d’estratègies de posicionament SEO. A continuació descrivim la nostra metodologia, basada en 6 passos.

Metodologia per a la millora del posicionament SEO

Fase 1

Anàlisi

El primer que fem és analitzar l’estatus del teu web i el posicionament que té a Google i altres cercadors. Això inclou les keywords i frases.

Fase 2

Comprovació SEO onsite

Això engloba tots els matisos que afecten directament el posicionament del teu web.

Fase 3

La competència i les paraules clau

Farem una anàlisi de l’estat de les pàgines web de les empreses competidores i estudiarem les paraules clau, les frases que fan servir la competència i el SEO onsite.

Fase 4

L’experiència de navegació i el to narratiu

Revisem l’experiència de navegació o UX (User Experience) i treballarem el to narratiu, les intencions amb els usuaris i l’estil gràfic.

Fase 5

Posada en marxa

Creació de l’estratègia i les mètriques KPI* per aconseguir els objectius establerts en el calendari.

Fase 6

Monitoratge

Monitorem les accions que duem a terme per analitzar el seguiment i adaptem les estratègies segons els resultats obtinguts.

*Alguns KPI (indicadors clau d’acompliment) per a la pàgina web són: Total de visites, Total de consultes de recerques, Total de pàgines indexades, Total d’enllaços externs/interns, Percentatge de rebot, Fonts de les visites, Temps de cada usuari, etc.

Màrqueting de continguts

Mitjançant aquesta tècnica aconseguim atreure l’interès dels teus clients potencials. Això està intrínsecament lligat a la reputació del teu web i el blog. Per tant, és molt important aconseguir la màxima visibilitat del teu web, així com mantenir una presència clara, pròxima i professional.

Nosaltres mateixos ens encarreguem d’escriure els textos (amb paraules clau) i optimitzar les frases. També busquem les imatges, els vídeos o gifs que estan directament vinculats a la teva oferta comercial. És a dir, creem tota la informació necessària perquè els teus clients potencials ens trobin.

Quins factors tenim en compte per al desenvolupament d’estratègies de posicionament SEO?

 • L’accessibilitat del teu web.
 • L’arquitectura del contingut (com es distribueix la informació).
 • La indexació del website i sitemap.
 • Els termes legals i galetes Cookies.
 • Els títols (headings) i subtítols.
 • Les imatges.
 • La interrelació entre les pàgines mitjançant el linkbuilding interno.
 • Les paraules que apareixen als URL.
 • La millora i optimització de contingut. Tenim en compte les tendències de mercat i les accions que duen a terme les empreses competidores.
 • L’optimització de les descripcions de productes i serveis.
 • El control de contingut duplicat, ja que això empitjora la credibilitat del web.