Prestigi

Informes

Millores

Reputació Online

Volem tenir cura del prestigi del teu negoci. Per això, si ets una empresa nova o consolidada, estudiem i fem un informe del rastre que deixa la teva empresa a la xarxa, i en el cas que hi trobem continguts negatius, desenvoluparem un pla de millores per poder revertir aquesta situació.

Internet és un espai ideal perquè els usuaris puguin expressar les opinions i experiències a l’hora de comprar productes o serveis. Per això és important estar alerta per saber què es diu de nosaltres a les xarxes socials, ja que en alguns casos podria arribar a ser perjudicial per a la nostra reputació en línia.

A Inpublici gestionem qualsevol crisi de reputació online, analitzant els motius dels comentaris negatius i buscant solucions per poder millorar els processos de comunicació, atenció a client i servei postvenda.

Internet és el lloc on les notícies i la informació es difonen sense límit ni control, i per això hem de tenir uns indicadors per poder detectar qui parla de nosaltres i on se’n parla. I si és necessari, poder actuar amb rapidesa perquè això no pugui afectar la nostra reputació digital.

EL PROGRAMA RASTRE INCLOU:

  • Revisió de la credibilitat de les teves xarxes socials i el teu blog.
  • Investigació de les opinions dels webs que esmenten la teva empresa.
  • Monitoratge del núvol d’etiquetes.
  • Informe del teu estatus actual.
  • Pla de millores personalitzat.
  • Proposta del calendari editorial de notícies i continguts del blog.

Servicios relacionados con el programa Estela