Aprofitem les eines de la comunicació per fer arribar un missatge concret a cada una de les persones

En el món actual els esdeveniments succeeixen molt de pressa i les eines de comunicació s’han adaptat a aquest ritme trepidant. Aquest nou paradigma ha donat lloc a unes eines comunicatives pròpies dels nostres temps. Hem de ser capaços d’exprimir al màxim aquestes noves eines i treure’n el màxim rendiment possible.

Disseny Cartell Xarxes Socials:

Les xarxes socials evidentment juguen un paper fonamental en la comunicació actual. Cal estar al dia de les novetats i aprofitar totes les possibilitats que ofereixen per arribar a tots els sectors i edats. Hem de saber treure profit d’aquelles plataformes que permetin connectar amb els diversos segments de la població d’interès.

Un perfil a les xarxes no és una eina més dins l’estratègia de comunicació sinó que és un canal comunicatiu directe amb els usuaris on podem interactuar i investigar el nostre mercat per tal d’oferir els nostres missatge de la millor manera.

Disseny i continguts Web (Creació llocs web i experiencia en usabilitat)

Hem d’aconseguir que els usuaris al visitar la web regularment vagin coneixent els nostres missatges i sàpiguen què volem pel nostre poble, generant continguts que aportin valor amb les nostres idees. 

Ha de ser el lloc central de qualsevol acció que duem a terme, tindrem tota la informació classificada degudament, una agenda on surtin tots els esdeveniments del grup municipal i del nacional.

Si necessiteu una web adaptada a les necessitats  concretes es pot fer des de zero o aprofitar l’espai que cedeixen des de Nacional i posar-hi tots els continguts. 

Gravació i realització de vídeos

Sempre s’ha dit que una imatge val més que mil paraules, doncs amb aquest vídeos el que volem és fer arribar el missatge a les xarxes socials i que ho vegi el major nombre d’usuaris. 

Són vídeos virals amb l’objectiu principal de fer arribar un missatge, una denuncia, un lema, etc.

Per la realització d’aquests vídeos primer es pensa un missatge o idea, després es fa un guió sobre el que s’ha de gravar i finalment es fa la gravació per després fer el muntatge final.

Gravacions actes, video Streaming

Degut a la pandèmia actual de la Covid, a l’hora de fer actes ens hem hagut de reinventar i buscar alternatives. Gràcies a l’Streaming hem pogut fer actes i els hem retransmès en directe per les diferents xarxes socials. Tot i que mai serà el mateix que si estar in situ, poder veure l’acte amb certa tranquil·litat des de casa doncs no està gents malament.

Fotografia de campanya

Per temes de campanya també fem fotografies per posar a cartells o a les xarxes socials. Si fos el cas també podríem organitzar una sessió de fotos a un estudi fotogràfic.